Фіналістка міжрегіонального турніру

Нещодавно у Хмельницькому пройшов міжрегіональний дебатний турнір німецько-українського проєкту «Молодь дебатує». Він реалізується в україномовному форматі з 2016 року. Мета його – виявити в учнів навички формування вмінь відстоювати свою думку, опанування інформації, аналіз її, добір аргументів, прислухання до слів опонента, повага до іншої  точки зору.

У турнірі взяли участь 16 юних творчих представників Житомирської, Вінницької, Тернопільської, Львівської, Рівненської та Хмельницької областей.

Тема цьогорічних дебатів: «Чи варто заборонити в Україні використання пестицидів та мінеральних добрив у сільськогосподарському виробництві?». Під час їх проведення учасники висловлювали багато цікавих думок і пропозицій.

За результатами боротьби до фіналу турніру вийшли четверо учасників, серед яких учениця 10-А класу КЗ «Чуднівський ліцей» Ященко Кароліна, яка у цьому форматі займається лише перший рік.

Бажаємо успіху і перемоги Кароліні та її тренеру педагогу-організатору ліцею Тамілі Мастюк у фіналі Всеукраїнського дебатного турніру, який відбудеться у Харкові.