ПОЧЕСНІ НАГОРОДИ

«ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД МІСТОМ ЖИТОМИРОМ ІІІ СТУПЕНЯ» – такої відзнаки удостоєна             Галина Шиманська – завідувачка  Житомирського дошкільного  навчального закладу №39 .

Зазначимо, вона  очолює міський та обласний осередки Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти», є автором методичного посібника «Універсальні дидактичні ігри для дітей від 2 до 6(7) років»,  схвалений до використання в дошкільних закладах України. Керований нею заклад  двічі перемагав у щорічному міському конкурсі «Дошкільний заклад року». У  2010 році за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі міста, високу результативність у роботі  освітянка була нагороджена грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради, у 2018 – іменним годинником міського голови.

Високу відзнаку  за заслуги перед містом освітянці вручив міський голова  Сергій Сухомлин

==========

Більше двохсот учнів Житомирщини та їх наставники брали участь в міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах, турнірах і олімпіадах.Міська рада відзначила їх вітаннями, відзнаками та грошовими преміями.       Серед нагороджених   –  Микола Тарасюк, вчитель  інформатики ЗОШ №17, який потрапив у ТОП-10 кращих вчителів України за версією національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2020, а також  Павло Позняков,  учасник І Всеукраїнського конкурсу  керівників закладів освіти  «Директор 2020: краща практика», який увійшов  у ТОП –10 кращих директорів України.

Нехай же подяки, премії та винагороди будуть для талановитих учнів та освітян гарним стимулом задля  подальшого розвитку та ще більших досягнень!