Учасниця міжнародного конкурсу

Її привів у студію «Дивосвіт» Черняхівського Будинку дитячої та юнацької творчості хист до малювання і відтоді, уже впродовж шести років Наталка Качура є постійним її членом. Рожеві мальви і золоті соняшники, великодні писанки і білі ромашки, квіти і дерева, лелеки у вишиванках – все це неповторний світ її малюнків. Особливі серед них – « Колискова янгола», « Ніч на Івана Купала», «Різдв’яна казка», «Дівчина з писанкою». Вони вражають своєю глибиною і недитячим сприйняттям оточуючого світу. У композиціях юної художниці і ніжність, і краса, і своєрідна передача дійсності. За всім цим – наполегливість, працьовитість, впертість у досягненні мети.

За час, скільки вона навчається у студії, Наталка Качура брала участь у багатьох районних, обласних та всеукраїнських конкурсах дитячої творчості. Зокрема, в обласній виставці, яку організував комунальний позашкільний навчальний заклад «Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради, взяли участь більше 70 учасників з 11 районів та 2 міст Житомирщини. Наталка Качура зайняла першу сходинку у номінації «Знай і люби свій край». Перемогу приніс їй малюнок «Українські лелеки».

Творчість юної художниці, її вміння проклали дорогу їй на міжнародні обрії: вона стала учасницею конкурсу дитячої творчості, що тепер проходить у країні висхідного сонця Японії – місті Канагава.

Залишити відповідь