ПРИСВЯЧЕНО ВИПУСКНИКАМ ШКОЛИ

У Брусилові, у першій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів зусиллями педагогів та учнів організовано цікавий, патріотичний захід, присвячений випускникам-землякам та односельцям, які брали участь у антитерористичній операції, зокрема на сході нашої держави.

З березня 2014 року, крізь горнило війни пройшло 25 випускників школи, окремі з яких ще перебувають там, на передовій.

У хвилюючій зустрічі взяли участь не лише вчорашні воїни, а  й їх батьки. Учні і всі присутні зацікавлено слухали розповіді воїнів, які повернулися з АТО.

Із сумом присутні згадували про Юрія Жабенка, який загинув смертю хоробрих на передовій війни та Олександра Довгаленка, що значиться в списках ,як безвісти зниклий. Згадали й раніше загиблих Данила Кіріллова та Олександра  Стельмаха. Присутні вшанували полеглих хвилиною мовчання під пронизливу мелодію пісні «Плине кача».

Зустріч у шкільному родинному колі подарувала воїнам-захисникам  теплі враження, наснажила їх позитивними емоціями, які линули з виступів учителів та учнів.

Незабутніми лишилися для присутніх оплески, сувенірні листівки для воїнів, виготовлені власноруч для них учнями, подарунки  і заклики в залі: «Слава Україні!» і багатоголосе – «Героям Слава!», а ще фото на пам’ять і духмяний український коровай як символ достатку.

Зустріч під девізом «Свою любіть Україну», організована у ЗОШ №1 – вдалася! Пройшла вона за участі та підтримки голови районної ради Н. А. Рафальської, першого заступника голови районної державної адміністрації О. О. Ненюка та голови селищної ради В. В. Габенця.

Залишити відповідь