ПЕРЕМОГА НА  МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ

У Києві відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Її організатор – Компанія «Виставковий світ» за інформаційної та тематично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України і Національної академії педагогічних наук України.

Департамент освіти Житомирської міської ради, науково-методичний центр департаменту освіти, 10 закладів загальної середньої освіти, 10 – дошкільної освіти, КУ «Другий інклюзивно-ресурсний центр»  презентували на ній  досвід упровадження інноваційних підходів, методів і форм під час викладання базових дисциплін в освітньому процесі тощо.

Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України.

Інноваційний досвід освітян м. Житомира на виставці отримав високу оцінку. Переважна більшість  учасників  відзначена почесними званнями «Лідер інновацій в освіті», золотими  медалями, подяками    МОН України та НАПН України за вагомий особистий внесок і активну організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти.