«ВІДНОВЛЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ»

Таку назву одержала Всеукраїнська екологічна акція, що ставить собі за мету посадку нових лісових насаджень. У ній активну участь взяли також  учні старших класів,   адміністрація Владівського НВК–ДНЗ-ЗНЗ «Школа-сад» І-ІІ ступенів Малинського району, а також працівники місцевої сільради.

Трудовий десант юних природолюбів висаджував саджанці сосни звичайної на майже двогектарній площі в с. Репищі на запрошення давніх друзів і партнерів навчального закладу – ДП «Малинське лісове господарство» (Слобідське лісництво).

Після посадки всі учасники цього заходу мали змогу відпочити на лоні  природи біля вогнища, скуштувати смачних страв, приготовлених на свіжому повітрі.

Всеукраїнський конкурс-проект  «Мішечок»

Долучилися до нього й гуртківці  Малинського міського центру дитячої та юнацької творчості. Йдеться про те, аби зберігати природу, а значить відмовитись від пластикових пакетів на користь мішечків багаторазового використання. Діти  власноруч виготовили 64 мішечки,  відправивши їх фото на конкурс. І ось результат: переможцем на початку цього заходу стала вихованка гуртка «Ляльковий театр» Марія Фурнік. Та конкурс триває. Попереду групове визначення переможців і  боротьба за головний приз – принтер для сублімованого друку.

Успіху вам!