Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

Шановні добродії!

24-26 жовтня 2017 р. відбудеться Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Міжнародний Освітній Форум – професійний представницький захід галузі освіти України, який з 2009 року представляє:

  • виставку національних вищих навчальних закладів, наукових установ, обласних і міських органів управління освітою, професійно-технічних навчальних закладів і науково-методичних центрів, загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів освіти;
  • виставку закордонних навчальних закладів, освітніх агенцій і міжнародних представництв;
  • виставку виробників і постачальників сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень;
  • науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи;
  • конкурси для учасників.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.

Відбудуться:

  1. Конкурс «Лідер інновацій в освіті»з нагородженням переможців Почесною нагородою та дипломом.
  2. Конкурс «Видатні наукові та науково-практичні досягнення в освіті» з нагородженням переможців Почесною нагородою та дипломом.

III. Конкурси з тематичних номінацій. Переможці нагороджуються золотими та срібними медалями.

Під час проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, дискусійних панелей, воркшопів, відкритих уроків обговорюватимуться ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах, демонструватимуться інноваційні розробки навчальних закладів, наукових установ і підприємств. У заходах візьмуть участь провідні науковці та фахівці Національної академії педагогічних наук України, Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади та управління, керівники та практичні працівники навчальних закладів, представники закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій, а також випускники, учні, батьки та широка громадськість.

Запрошуємо 24-26 жовтня 2017 р. на Дев’яту міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» та Шосту міжнародну виставку освіти за кордоном «World Edu»!

Залишити відповідь