Пробне тестування

За повідомленням прес-служби Українського центру оцінювання якості освіти реєстрація на пробне незалежне оцінювання триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти у січні 2017 року.

Зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури (1 квітня), а також у одному із запропонованих предметів за вибором (8 квітня): історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Детальну інформацію про участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні випускників Житомирської області можна буде отримати на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти www.vintest.org.ua.

Залишити відповідь