У ЖИТОМИРІ ВІДБУВСЯ ЗАХІД, НА ЯКОМУ ОБГОВОРЮВАЛИ, ЯКЕ МАЙБУТНЄ ЧЕКАЄ НА ОСВІТУ В УКРАЇНІ

У Житомирі відбувся захід на тему «Навчання для життя: формування навичок 21 століття». Метою є обговорення важливих питань щодо розвитку освіти в містах, селах та країні в цілому, а також проведення майстеркласів від фіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine.

Подію було реалізовано від «Освіторія» в рамках проєкту Global Teacher Prize Ukraine 2024, на який ще триває збір анкет. До заходу доєднався Артур Пройдаков, виконавчий директор Освітньої фундації «МрійДій», який увійшов в ТОП-10 найкращих учителів світу, є фіналістом премії Global Teacher Prize 2023 та переможцем 2021. З його слів, дуже важливо ділитися досвідом та історією знайомства з премією.

У виступі спікер поділився порадами, як цікаво та інтерактивно проводити уроки з літератури. А також розповів власну історію про те, як тричі подавав анкету на премію та лише з третьої спроби зумів потрапити до ТОП-50 та здобути почесну перемогу.

Джерело: https://zt.20minut.ua/Osvita/u-zhitomiri-vidbuvsya-zahid-na-yakomu-obgovoryuvali-yake-maybutne-chek-11928638.html#goog_rewarded