ВІДЗНАЧЕНО ТАЛАНОВИТУ МОЛОДЬ

«Надії твої, Україно» – під такою  назвою у Ружині нещодавно пройшов районний фестиваль молоді. Його організаторами виступили відділ освіти, служба у справах дітей  та відділ сім’ї, молоді і спорту районної державної адміністрації.

Під час святкування було відзначено обдарованих дітей району, які показали високі результати у Всеукраїнських предметних олімпіадах, в обласному, Міжнародному та Всеукраїнських конкурсах  з тих чи інших дисциплін. Народний депутат О. Ревега, голова райдержадміністрації Н. Скавінська  та голова райради М. Марущак вручили подяки, дипломи, грошові винагороди, цінні подарунки вихованцям Ружинської, Білилівської гімназій, Ягнятинської ЗОШ І-ІІІ ст.,Чорнорудської ЗОШ І-ІІ ст., Бистріївської ЗОШ І-ІІ ст. та інших.

Відзначені також  ті, хто був учасником зльоту Всеукраїнських учнівських виробничих та трудових аграрних об’єднань старшокласників.

Знайшлося в списку гідних  і місце для членів загону юних інспекторів руху, переможців Спартакіади  2016-2017 навчального року, призерів змагань  з футболу та баскетболу серед школярів. Нагороджено  хореографічні ансамблі шкіл району, оркестри народних інструментів, дитячий хор.

Фінансову підтримку районному фестивалю надали народні депутати України Олександр Ревега, Руслан Лук’янчук та депутати районної ради.

Залишити відповідь