СХОДИНКИ ДО ЗНАНЬ ГОЛОВИНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Вони відомі, бо цей навчальний заклад  є одним із кращих у Черняхівському районі, його знають в області і за її межам. Про це  ще раз підкреслили всі, хто завітав у Головино, на  День  гімназії, який пройшов нещодавно у її стінах.

Це було справжнє свято! У списку досягнень учнів гімназії їх просто багато. Це 38 переможців і призерів лише районного етапу  предметних олімпіад, переможці обласних по математиці  і українській мові та літературі. Учениця гімназії Валерія Войтенко представляла область у Білій Церкві на Всеукраїнській олімпіаді з української мови. Є тут стипендіат Президентської премії за перемогу у Всеукраїнському етапі міжнародного  мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка – це Марина Краснобока. А скільки здобутків в інших конкурсах і на спортивній арені!

У гімназії стало традицією проводити заходи  День спорту-День здоров’я, День учителя, День захисника Вітчизни, осінній фестиваль, День гідності і свободи, Веселий ярмарок українських страв, вистави до свята Миколая, новорічні ранки, День соборності України, розважальні програми, День Небесної сотні, родинні свята до 8 березня, Дні наук.

У День гімназії сюди завітали начальник відділу освіти райдержадміністрації  Г. Ф. Сташенко, депутат обласної ради А. О. Руденький, Головинський селищний голова  І.С. Гетманенко, голова обласного спортивного товариства «Колос» О. Ф. Сташенко, методисти методкабінету відділу освіти.

На святі було багато мовлено доброго  про гімназію, про її педагогічний колектив, який докладає всіх зусиль, аби цей  навчальний заклад був у числі кращих, а його учні долали все нові й нові сходинки в освоєнні знань.

На завершення свята були й подарунки. А це медалі за перемогу у змаганнях, грамоти, солодощі.

Залишити відповідь