«Освіта та кар’єра – 2017»

6-8 квітня 2017 року у Києві у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2) відбудуться: щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

Запрошуємо старшокласників, студентів і батьків відвідати виставки «Освіта та кар’єра – 2017» та «Освіта за кордоном», на якій будуть представлені українські та закордонні навчальні заклади.

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта та кордоном» будуть представлені більше 70 вузів з різних  країн світу.

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка розрахована на тих людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном. При цьому відвідувачів можуть цікавити різні програми – когось будуть цікавити програми вивчення іноземних мов, когось – середня освіта за кордоном, та, звичайно, вища освіта.

Виставки працюють

6-7 квітня 2017 року  з 11.00 до 18.00

та 8 квітня 2017 року з 11.00 до 17.00.

Вхід вільний.

Залишити відповідь