КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ ПЕРШАЧКІВ

Такий  захід провела для своїх вихованців вчитель початкових класів, класний керівник  Зарічанської ЗОШ І-ІІ ступенів Світлана Мартинюк. Кольоровий тиждень – це один із досить цікавих та захоплюючих для дітей ідей  пізнання не лише кольорів, а й навколишнього середовища. Діти не лише потрапляли у країну певного кольору, але й розкривали його таємниці .Скажімо, червоний понеділок – день приємних почуттів, зелений  вівторок–день бережливого ставлення до природи, жовта середа – день добра, синій четвер- день дружби, фіолетова п’ятниця-день творчий, підсумковий. Діти були у захваті від такого дійства і чекали кожного наступного дня.

Отже, навчання в Новій українській школі має відбувається і через гру. Завдяки зусиллям вчителя Світлани Мартинюк у її першачків  з’являється активне бажання пізнавати та досліджувати світ, що їх оточує, вони вчаться самостійності, стають не  пасивними, уникають шаблону. А це одне з важливих завдань сьогоднішнього вчителя, як вважає Світлана Мартинюк – не лише дати знання дитині, а й розвинути її як особистість. Тому вона щодня прагне робити свій урок цікавим та пізнавальним, залучаючи до класної роботи кожну дитину, аби вона не  втрачала цікавості до знань, про що повідомила у своїй розповіді  про вчительку районна газета  « Ружинська земля».

Нові імена

Таку назву одержав Всеукраїнський конкурс, у якому взяли участь  учні та викладачі Овруцької дитячої музичної школи. Вони  не тільки виступили, а й здобули три призових місця та окрему нагороду в номінації «Інструментальне мистецтво».

Серед переможців учні Вадим Косинський, Максим Невмержицький, Савчук Владислава, Єліна Валерія.

Ми сердечно вітаємо юних музикантів і їх викладачів, котрі готували своїх вихованців  до переможного фінішу.