Лідирують освітяни Черняхівщини

          Справді, освітянська галузь району знову за четвертий квартал минулого року посіла перше місце в обласній рейтинговій таблиці…

            Вчителі району тут щороку є серед призерів та переможців обласного                                     Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності  «Учитель року».І цьогоріч  у конкурсі район представляють  чотири вчителі з Черняхівської, Селянщинської, Стиртівської загальноосвітніх навчальних закладів та з Головинської гімназії.

            Команда педагогів району є однією з кращих в обласній спартакіаді вчителів. 

Минулого року  18 педагогів  потрапили до  списку  дипломантів обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщни».

            Ще одним  досягненням освітян минулого року  було  створення комфортних, розвивальних умов та  поліпшення матеріально-технічної бази у закладах дошкільної освіти. На це в районі    реалізовано 353600 гривень.

            2018 року стартувала на черняхівщині  нова Українська школа, розпочато здійснення  її реформ, а відтак  260 першокласників у районі сіли за парти і будуть навчатися упродовж  12-років Отже, запрацював новий Державний стандарт початкової освіти,  в основі якого лежить компетентісний підхід у методах навчання.

            Завдяки спільним зусиллям вчителів, батьків, вихованців отримано 31 перемогу в учнівських олімпіадах з різних предметів,10 перемог у конкурсі науково-дослідницьких робіт МАН, у різних турнірах та конкурсах. І все це на рівні області. З- поміж цього  минулого року Черняхівську гімназію визнано найкращою по роботі з обдарованими дітьми, а краща з кращих випускниця її Олена Юрченко тепер навчається в одному з найпрестижніших закладів вищої  освіти України.

            Такі звитяжні кроки освітян черняхівщини за минулий рік, тож нехай щастить їм  і в подальшому.

Залишити відповідь