Вшановували переможців

           По-справжньому плідним виявився цей навчальний рік для освітянської галузі Лугинського району. Підсумок його зірковий: 11 призових місць на обласному ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін; 8 учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, з них 4 стали призерами, 3 одержали посвідчення кандидатів у дійсні члени МАН.

Були досягнення і у вихованців Будинку дитячої творчості, спортивної та музичної шкіл, які продемонстрували високу майстерність, а в наслідку – 37 призових місць.

У низку досягнень закладів освіти ОТГ вписано й ще один достойний рядок – вихованцями шкіл здобуто 3 призові місця на Всеукраїнському рівні.

Це без сумніву наслідок наполегливості, жаги до знань, постійна допомога справжніх фахівців своєї справи – талановитих вчителів і наставників, підтримка батьків.

Щоб вшанувати переможців у Лугинах провели свято «Сузір’я талантів–2018». На його організацію і проведення депутати селищної ради виділили значну суму коштів. Ініціативу свята підтримали Лугинська районна рада, райдержадміністрація, відділ освіти, молоді та спорту, дирекція ТОВ «Агроінвест Лугини», як учасник спонсорської допомоги.

Діти-переможці різних номінацій отримали грамоти, дипломи, подяки та грошові винагороди. Були вшановані і їх наставники.

Свято за участю учнів, батьків та гостей завершилося великим концертом.

Залишити відповідь