Контрольні роботи для тематичного оцінювання навчальних досягнень школярів з географії у 8 – 9 класах

Автори: C.Г. Кобернік, професор кафедри психолого-педагогічних дисциплін НПУ імені М.П. Драгоманова, доктор педагогічних наук, заслужений вчитель України;

Р.Р. Коваленко, учитель географії спеціалізованої школи № 250 м. Києва та ліцею «Гранд», учитель вищої категорії, учитель-методист.

Джерело інформації: Географія та економіка в рідній школі. Науково-методичний журнал. – 2018. – № 1 – С. 13 – 17

У даній статті авторами розроблені методичні рекомендації щодо організації та проведення контрольних робіт для тематичного оцінювання навчальних досягнень школярів з географії у 8 – 9 класах.

Пропонуються на допомогу вчителям географії розробки завдань для проведення тематичної атестації у 8 – 9 класах.

Завдання комплексних письмових робіт укладено з урахуванням вимог Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти й чинних  програм з географії.

У межах кожного курсу навчальний матеріал поділено на логічні й тематичні блоки,  за змістом яких складено комплексні контрольні роботи.

Контрольні роботи для тематичного оцінювання  навчальних досягнень учнів з географії не є обов’язковими для виконання, а використовуються на розсуд вчителя.

Завдання складені у форматі незалежного зовнішнього оцінювання, що  дасть змогу учням заздалегідь  підготуватися до проведення ЗНО з географії

Залишити відповідь