«Людину і комп’ютер об’єднує миша…», або кілька слів про мультимедіа на уроці

Автор: В.І. Садкіна.

Назва статті: «Людину і комп’ютер об’єднує миша…», або кілька слів про мультимедіа на уроці

Джерело інформації: Маленькі секрети учительського успіху. НАВЧАЄМО З  РАДІСТЮ. Навчальне виданя. Харків. Видавнича група «Основа». – 2017. С. 92-106.

Наша система освіти підхопила технічні нововведення, і, зрозуміло, найбільш радикальними з них є компютерні технології, які постійно вдосконалюються, стають гнучкішими і доступнішими для нас. З останніх масових досягнень – освоєння хмарних технологій. Хмарні технології стають не  тільки надбанням наших учнів, а й колег. Доведено, що використання мультимедіа значно підвищує шанси на те, що наші вихованці підуть з уроку, чи із заняття  не тільки з позитивним настроєм, а й із міцними знаннями.

Навіть найталановитіший оратор не може змагатись з відеорядом презентацій. А кількісні переваги полягають у тому, що мультимедіа мають набагато вищу інформаційну щільність, ніж традиційні способи передачі інформації.

У статті подаються можливості використання мультимедійних технологій на різних етапах різних занять, які можна використати у групі продовженого дня.

Залишити відповідь