Дев’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» та Сьома Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

Шановні пані та панове!

15-17 березня відбудуться головні події освітньої галузі України – Дев’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» та Сьома Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» представить різних форм власності університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи; професійно-технічні навчальні заклади, науково-методичні центри професійно-технічної освіти; обласні та міські управління (департаменти) освіти, відділи освіти, методичні кабінети, центри, служби ОТГ; загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади; видавництва, фонди, асоціації, освітні портали; виробників і постачальників сучасних засобів навчання, новітніх технологій, обладнання, проектів, програм і рішень для впровадження в процес навчання та управління навчальним закладом.

Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» представить державні та приватні університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, школи, гімназії, ліцеї, дослідницькі центри, мовні табори, міжнародні представництва, освітні агенції з різних країн світу.

Мета виставок – об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави та надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання навчальних закладів і наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу. Студентам, учням та їх батькам допомогти обрати майбутній фах, надати індивідуальні консультації щодо особливостей вступу, програм навчання, напрямів підготовки та спеціальностей, проходження практики, розвитку інфраструктури, можливостей навчання та працевлаштування в Україні та за кордоном.

У межах виставки відбудуться:

  • Науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, експертні дискусії, педагогічні коучинги, дискусійні панелі.
  • Конкурси для учасників виставки з нагородженням Гран-Прі, золотими, срібними та бронзовими медалями, дипломами, сертифікатами.

На виставках 2018 року на Вас чекають понад 800 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу; понад 50 конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів; понад 14 тисяч відвідувачів.

Запрошуємо до участі в виставках навчальних закладів і підприємств 15-17 березня 2018 року!

Залишити відповідь