ДО ШКІЛ ПРИХОДЯТЬ ЮВІЛЕЇ…

50 років  – це цілих півстоліття! Саме стільки  минуло відтоді, як  Чорнорудська  загальноосвітня школа відкрила свої двері перед першими своїми вихованцями. Відтоді з її стін вийшли у світ митці і літератори, педагоги і юристи, підприємці і спортсмени, керівники і прості сільські трударі.

Чимало з них знайшли час і завітали  того дня до рідних  стін  аби привітати педагогічний колектив зі славним ювілеєм. Серед прибулих голова Ружинської районної ради М. Марущак, депутат Верховної Ради України Олександр Ревега та інші гості. Педколектив на чолі з директором  навчального закладу Ніною Дмитрук радо зустрічав гостей.

Свято вдалося. Були відзнаки і грошові премії від імені народного депутата, святковий концерт аматорів сцени, виступ військового оркестру 26-ї Бердичівської артилерійської бригади.

 

******

Сорокарічний ювілей прийшов і в життя Соловіївської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів, що в Брусилівському районі. Тоді, в перший день відкриття, за її парти сіло 288 хлопчиків і дівчаток. Відтоді 650  випускників навчального закладу одержали путівку в життя.

Школа пишається  творчими здобутками, серед яких  переможці різноманітних творчих та інтелектуальних конкурсів, спортивних  змагань, призери предметних олімпіад ІІ,ІІІ  та ІУ  турів.

Свято минуло, а школа продовжує жити своїм звичним життям.

Залишити відповідь